Tietoa hoidoista

 

Led-Pnavalohoito

Helmikuu 2017 alkaa AngelPencil toimintansa joka palvelee hyvinvointiin hoitovaihtoehtoja. Pääasiallinen toiminta on Led-punavalohoito joka nopeuttaa kehon omaa parantamista jopa 250% nopeammin.Valo pääsee soluntasolle joka parantaa vaurioituneet solut. Pharmalight led-punavalohoito on turvallinen kaiken ikäisille. Tämä on uutta Suomessa kun taas Ruotsissa ja Norjassa ovat jo palvelleet useita vuosia ihmisille sekä eläimille. Hoidettavissa on niin moneen vaivaan. Hoidoista on näyttäviä tuloksia. Nasan sivuilla myös hyvää tietoa.

Ja miksi tämä punavalo auttaa, se auttaa uudistamaan soluja ja tukee sen parantamista, energisoi solut stimuloimalla tuotantoa adenosiinitrifosfaattia joka on solujen suurin kantaja ja sen voima kenttä, mitokondriot. Punavalohoito auttaa myös lisämään endorfiinien ja serotoniinien tuotantoa ja antaa rauhoittavan vaikutus. Se myös auttaa parantamaan veren hapetus.

Raindropmassage on hellävarainen öljyhieronta jossa käytetään 9-12 erilaista 100% eteerisiä puhtaita öljyjä joka vahvistaa omaa vastustuskykyä. Öljyhoito auttaa myös stressiperäiseen jännityksiin, tunnelukkojen avaamisiin, piristää ja rentouttaa. Öljyjä käytän jalkapohjiin ja selkään. Öljyhoitoon tullaan puhtaana ja suositeltavaa hoidon jälkeen on olla käymättä suihkussa 18-24h jotta öljyt pääsee kehoon tekemään tehtävänsä.

Reconnective healing on energia hoito käsillä työstäminen koskematta kehon pintaa. Hoito on turvallinen ja hellävarainen. Energiahoito on yksilöllinen ja voimakas. Dr. Eric Pearl on tämän hoitomuodon takana. Hän on antanut oppitunteja ympäri maailmaa.

 

Led-punavalohoito ja hoitovaihtoehdot