Minä

Minä olen Heidi vuosimallia 1974. Syntynyt Ruotsissa ja muuttanut Suomeen 1991.Olen järjestelmällinen ja optimistinen neljän lapsen äiti. Kolme heistä on jo aikuisia ja nuorin syntynyt 2009. Olen ollut kotiäitinä pitkään ja haaveilin omasta yrityksestä. Harrastan käsillä työstämistä kuten askartelua, ompelua, piirtämistä ja maalaamista, ne asiat on ollut lähellä sydäntäni pienestä pitäen. Teen myös tatuointeja harrastus muotona toistaiseksi.

Tässä vähän tietoa koulutuksista!

2003 TEAK aikuisopistolta valmistuin huonekaluverhoilijaksi ja entisöijäksi jolloin silloin haaveilin omasta yrityksestä. Mutta allergian takia joka on ollut esteenä työelämässä on hyvinvointi ja terveys tullut tärkeäksi meidän elämään ja sen myötä halusin auttaa muita ihmisiä. Silloin en vielä tiennyt mitä voisin tehdä tai tarjota.

2011 kävin Tukholmassa Dr.Eric Pearlin seminaarissa ja Reconnective Healing koulutuksessa joka on energia hoito käsillä työstämistä koskematta kehoa. Innostuin sen tehokkuudesta ja minulle avautui uusi maailma.

2012 Ostin tatuointivälineet ja olen harrastanut enemmän tai vähemmän tattoota vuosien varrella. En ole vielä ajatellut että onko se minun juttu. Mutta tykkään kovasti tatuoimisesta.

2013 lähdin taas Tukholmaan kouluttautumaan Axelsons skola Naturlig facelift / luonnon mukainen nuorentava kasvohieronta ja Helande massage/parantavaa hierontaan.

2015 Kävin Haaparannassa Young Living Raindrop massage koulutuksessa Susan Nearyn opissa. Samana vuonna sain Photizo Led-punavalo laitteen itselleni. Olen pharmalightista kuullut että ihmiset ja eläimet ovat parantuneet vaivoistaan, että on todistettavia näytteitä että punavalohoito on auttanut. Silloin tiesin mitä haluan tehdä!  Minä haluan auttaa ihmisiä ja nähdä että apu on mahdollista. Kotona ollaan käytetty moneen vaivaan ja kyllä siitä apua on.

Minulla on vuosien varrella työkokemuksia erilaisiin toimiin mutta se oma yritys on ollut lähellä sydäntäni, mutta mille alalle oli vielä hukassa. Nyt tiedän mitä voin tehdä! Nyt voin auttaa, tarjoamalla hoitovaihtoehtoja … Led-punavalohoitoa, Raindrop massage ja Reconnective healing. Näin voin tarjota hoitoja kohti parempaa elämän laatua !

2018 AngelPencil Kotistudio aloitti toimintansa ja teen myös tatuointeja… Tervetuloa

Led-punavalohoito ja hoitovaihtoehdot